Leave Your Message
Fa'ainisinia Fa'aaogāina o Fa'amatalaga FRP i Fa'alava Fa'aava i fafo Fale maualuluga

Tala Fou

O le tele oa tatou la'ei o lo'o fa'aalia ai le filo matagofie i lima

2018-07-16
Lorem Ipsum ua na'o ni tusitusiga fa'atauva'a o le lomitusi ma le fa'ailoga tusi. O le Lorm Ipsum sa avea ma tusitusiga masani a le alamanuia na ave se galley o le ituaiga ma su'e e fai ai se tusi fa'ata'ita'iga. Lorem Ipsum o lo'o na'o le tala fa'atusa o le lomitusi ma le fa'asologa o Lorem Ipsum o lo'o na'o le fa'auigaina o le lomitusi ma le fa'asologa o mea.

O le poloketi fa'ainisinia FRP (Fiber Reinforced Polymer) "Enhanced Load-Bearing and Fire Resistance of Fiber Composite Material Structural Components" (TDA1-1), faʻatupeina e le Innovation Fund a le Non-Metallic Materials Innovation Center i le 2022, o loʻo faʻaalia ai se alualu i luma taua. i le faʻaogaina o ultra-mamafa, tele-fuainumera mea composite pultruded talaaga otooto. O le fa'aogaina o nei fa'amatalaga fa'apipi'i i fa'alava fa'avaa i fafo o fale maualuluga i Qingdao o lo'o fa'atusalia ai se manuia o le suatiaina o le eleele.

Fa'ainisinia Fa'aaogāina o FRP Profiles01f6e
O meafaitino a le GFRP (Glass Fiber Reinforced Polymer) o loʻo tuʻuina mai e Nanjing Spare Composite Yizheng Co., Ltd., o loʻo mamanuina e taumafaiga faʻatasi a Vanke Green Research & Development Co., Ltd., ma Beijing University of Technology. O faʻalava autu e fausia i le 800 * 300 faʻamaufaʻailoga tetele, o le umi o le faʻalava e 17 mita ma le maualuga o le 2.8 mita. Ole fua pito i luga ma lalo ole mamafa ole aofaʻi ole 1.2 tone. O le mamafa o le talaaga e tusa ma le 33kg i le mita.

O le fa'atalanoaina o mataupu taua e pei o le mamafa tele, tau maualuga, tulaga lamatia o le saogalemu, leaga tele, ma faigata o le tausiga e feso'ota'i ma fa'alava fa'a uamea fa'aleaganu'u i luga o le gataifale o Qingdao, na fa'atupuina ai e le vaega o le poloketi se ituaiga fou o fa'avaa fa'avaa fa'alava i fafo. E ala i le fa'aaogaina o mea fa'apipi'i pultruded tala'aga, e le gata na ausia e le 'au le malosi fa'atulagaina mana'omia ma le fa'amaualuga ae na ausia ai fo'i se fa'aitiitiga ofoofogia e 75% i le mamafa o le fausaga, fa'amautinoaina le sologa lelei o le fa'atinoga o le poloketi.
Fa'ainisinia Fa'aoga o FRP Tala'aga 20n8

O fa'amatalaga pultruded fa'aaogaina e aofia ai fa'alava autu (tolu-selau pusa-foliga), koluma (tasi-cell box-foliga), ma grates (tasi-cell box-foliga), e aofia ai alava tioata ma unsaturated polyester resin, faatasi ai ma se filo tele. mea e tusa ma le 70%. O nei mea na gaosia ma saunia e le vaega o le poloketi Nanjing Spare Composite Yizheng Co., Ltd.

Fa'atusatusa i fa'alava fa'avaa u'amea, o le pultruded profile structure's self-weight e fa'aititia e tusa ma le 75%. O lenei fa'aitiitiga taua tele e le gata ina fa'aitiitia ai mana'oga i luga o masini fa'ainisinia ma fa'amalieina mana'oga fa'apitoa ile nofoaga fau fale ae fa'apena fo'i le fa'aleleia atili o le fa'apipi'iina, fa'asaoina ile tau o galuega ma taimi. E tusa ai ma faʻatusatusaga a le mamanu ma le fausiaina o iunite, o le pultruded profile approach e mafai ona faʻasaoina pe a ma le 5 miliona RMB i fuataga tau mo le poloketi.

Fa'ainisinia Fa'aaogāga FRP Tala'aga 3z9c
O fa'alava FRP pultruded o lo'o fa'aalia uiga mata'ina e pei o le mama, malosi maualuga, ma le tete'e o le pala, e fa'aalia ai le tele o le gafatia i totonu o fale ma fa'ava-o-malo faufale inisinia. O la latou fa'aoga o se fa'ata'ita'iga lelei o fa'afouga, e ofoina atu se suiga talafeagai i mea fa'aleaganu'u ma metotia, e fa'ailoa mai ai se la'asaga aga'i atu i faiga faufale e sili atu ona gafataulimaina ma taugofie.