Leave Your Message
Chongqing Dongshuimen Bridge Fa'afouina ma FRP Hollow Core Slabs

Tala Fou

Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

Chongqing Dongshuimen Bridge Fa'afouina ma FRP Hollow Core Slabs

2024-06-18

Chongqing, Saina - Chongqing Dongshuimen Bridge, o se feso'ota'iga taua i luga o le Vaitafe o Yangtze e feso'ota'i ai itumalo o Yuzhong ma Nan'an, ua fa'ailoa mai ai se fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga i atina'e o le taulaga i le fa'aogaina o le FRP (Fiber Reinforced Polymer). Na mae'a i le 2014, o lenei alalaupapa lua-faamoemoega e tusa ma le 858 mita ma e fa'aalia ai le fa-lane pito i luga pito i luga mo feoaiga i luga o le taulaga, fuafuaina mo le saoasaoa e oo atu i le 40 kilomita i le itula. O lo'o i lalo, o lo'o fa'agaioi le auala e lua-lane i le taulaga i le saoasaoa e o'o atu i le 60 kilomita i le itula.

 

Chongqing Dongshuimen Bridge Fa'afouina ma FRP Hollow Core Slabs 2.jpg

 

Fa'ainisinia e Spare, o le fa'alava alalaupapa o FRP 'o'o'o papa'a maua ai le lagolago malosi ma fa'apipi'i lelei ma le ma'a fa'aoga mo le fa'aogaina vave pe a fa'apipi'i. O lenei mea faufale fou e le gata ina fa'aleleia ai le tumau o le fausaga ae e saofagā ai fo'i i le lelei ma le fa'atumauina o le alalaupapa.

 

O le faʻaaogaina o tekonolosi FRP e faʻailogaina ai se alualu i luma taua i le fausiaina o alalaupapa, faʻatulagaina Chongqing Dongshuimen Bridge e fai ma faʻataʻitaʻiga mo galuega tetele i le taulaga i le lumanaʻi. Mo nisi faʻamatalaga ile FRP hollow core slabs ma a latou talosaga, asiasi ile upega tafaʻilagi aloaia a Spare-www.sparecomposite/www.nanjingspare.com